Counseling

Soms kunnen de uitdagingen van het leven overweldigend voelen en kunnen ze je innerlijke balans verstoren. Counseling helpt je deze uitdagingen aan te gaan en veerkracht op te bouwen.

Of het nu gaat om stress, relaties, zelfontwikkeling of andere levensgebieden, counseling helpt je om inzicht te krijgen, nieuwe perspectieven te ontdekken en effectieve manieren te vinden om met de obstakels in je leven om te gaan. Samen werken we aan het bevorderen van jouw welzijn en het creëren van een positieve weg vooruit.

Meer over counseling

Transpersoonlijke counseling

Transpersoonlijke counseling is een specialistische vorm van counseling die zich richt op het begrijpen en integreren van spirituele, existentiële en transcendente/paranormale ervaringen.

Als transpersoonlijk counselor kijk ik naar jou als persoon in het geheel (holistisch). De invloed van je opvoeding, omgeving, onderwijs en religie op jouw identiteit zijn daarbij belangrijk. Zingeving en bewust­wording staan centraal bij deze vorm van counseling.

Meer over transpersoonlijke counseling
(Transpersoonlijk) Counselor en Vertrouwenspersoon

Beperk psychosociale arbeidsbelasting met een LVV-register­vertrouwenspersoon

Werkgevers zijn verplicht om beleid te creëren om psychosociale arbeidsbelasting te beperken en te voorkomen. Organisaties hebben de vrijheid om zelf te bepalen hoe zij dit invullen. Momenteel ligt een wetsvoorstel in de eerste kamer voor om een gecertificeerd vertrouwenspersoon verplicht te stellen. Wil jij jouw medewerkers ook toegang geven tot een gecertificeerd vertrouwenspersoon? Of medewerkers goed voorlichten? Maak dan een afspraak.

Meer over de Vertrouwenspersoon
error: Beschermde inhoud