Over Susan

Visie

Ik streef naar een wereld waarin iedereen volledig verbonden is met zichzelf en diens omgeving, waarin oordeelloze communicatie de norm is. Een samenleving zonder stigma’s, waarin alle lagen van het bestaan erkend en gewaardeerd worden en waarin mensen zich vrij voelen om hun diepste waarheden te uiten en te leven, met respect voor de grenzen en het welzijn van zichzelf en anderen.

Missie

Mijn missie is om mensen te verbinden met hun diepste wezen – lichaam, geest en spirit – en met anderen, geleid door het holistische besef van universele verbondenheid. Iedereen verdient erkenning en begrip, en daarom staat oordeelloze communicatie centraal in mijn werk. Ik omarm alle ervaringen als waardevol, inclusief diegene die buiten het alledaagse vallen. Met empathie en een cliëntgerichte aanpak ondersteun ik individuen in het verkennen van hun emoties, het bevorderen van hun welzijn en het ontdekken van betekenis in het leven. Zonder zweverigheid en nonsens, maar juist heel normaal.

______________________________

Een schat aan werk- en levenservaring heeft me gemaakt tot wie ik nu ben:
een mensenmens, communicatief, zelfstandig, creatief, enthousiast, muzikaal, empathisch, proactief, een organisator, een verbinder, secuur, analytisch en oplossings- en resultaatgericht.

  • Aangesloten bij CAT-collectief en Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (Wkkgz)
  • LVV-registervertrouwenspersoon en lid van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen
Susan Wevers

Susan Wevers


Transpersoonlijk counselor
Vertrouwenspersoon
Communicatieadviseur
error: Beschermde inhoud